Vrijgezellenfeest in Club Vibes Rotterdam

Gaat een van je vrienden of familieleden trouwen en willen jullie hem of haar nog 1 keer helemaal los laten gaan voor het huwelijk officieel voltrokken wordt? Organiseer dan een vrijgezellenfeest in Club Vibes! Onze zaal is tot in de puntjes uitgerust voor elke soort vrijgezellenfeest. Hoe gek je het ook wil bedenken, bij Club Vibes in Rotterdam kan het!

Je bent met je groep natuurlijk altijd welkom tijdens de normale openingstijden, we kunnen ongetwijfeld een leuke actie met je bespreken. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Wil je liever onze zaal afhuren om een vrijgezellenfeest te organiseren? Ook dat is helemaal mogelijk, buiten de reguliere openingstijden! We bieden ruimte voor maximaal 300 personen dus nodig alle vrienden, collega’s en familieleden van de aanstaande man of vrouw maar uit en maak er een geweldig feest van.

In Club Vibes vind je de ruimte voor alle vrienden van de bruid of bruidegom. Ook kunnen we ruimte bieden voor eventuele performers om zich om te kleden en een show te geven op het podium. Daarnaast is het mogelijk om volledig zelf te bepalen welke muziek wordt gedraaid en hoe je het vrijgezellenfeest wil invullen. We zijn flexibel en denken graag met je mee om er een geweldig feest van te maken!

Redenen om je vrijgezellenfeest in Rotterdam bij Club Vibes te organiseren:

  • Centrale locatie in het centrum van Rotterdam.
  • Ruime openingstijden.
  • Mooie zaal met uitstekend licht en geluidssysteem.
  • Gezellig voor groepen van 50 tot 300 personen.
  • Bar-afkoop en kortingen zijn bespreekbaar.
  • Mogelijkheid tot eten in Club Vibes dankzij samenwerking met het gezellige café: Eetcafé Stalles

We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Club Vibes te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Mail ons