Verjaardag vieren in Club Vibes Rotterdam

Verjaardag Vibes

Vier je verjaardag bij Club Vibes in Rotterdam

Een jaar ouder worden is altijd een goede reden om een feestje te vieren! Je kunt natuurlijk thuis gaan zitten met wat blokjes kaas maar de échte liefhebber van een goed verjaardagsfeestje, viert z’n verjaardag natuurlijk in het centrum van Rotterdam bij Club Vibes! Nodig dus al je vrienden, collega’s en familieleden uit en maak er een geweldig feest van!

Je bent altijd welkom tijdens onze reguliere openingstijden om te genieten van een geweldige sfeer, uitstekende muziek en lekkere drankjes om die verjaardag uitgebreid en tot in de late uurtjes te vieren! Laat ons van te voren weten met hoeveel personen je komt, dan regelen we een leuke attentie voor de jarige!

Huur Club Vibes af voor je verjaardagsfeest

Wil je de zaal van Club Vibes liever alleen afhuren om je verjaardag te vieren? Geen probleem! De zaal van Club Vibes is beschikbaar buiten reguliere openingstijden om te worden afgehuurd. We hebben een uitstekend licht en geluidssysteem en ons barpersoneel kan aan alle behoeften voldoen als het op lekkere drankjes aankomt.

Onze missie is om van jouw feest een groot succes te maken. Daarbij kunnen we op alle vlakken helpen en adviseren. We zijn tenslotte de experts op het gebied van feestjes bouwen en denken graag met je mee om ook jouw verjaardagsfeest een knallend succes te maken. Hierbij kunnen we je verschillende dingen uit handen nemen waaronder:

  • Keuze uit verschillende muziekstijlen en het inhuren van (onze ervaren) DJ’s.
  • Regelen van de horeca: drankjes, acties en kortingen of afkoop.
  • Maaltijden tot maximaal 120 personen verzorgen.

In samenwerking met het gezellige café om de hoek, Eetcafé Stalles, kunnen we ook een ander arrangement op maat voor je samenstellen. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen om te mogelijkheden te bespreken.

Mail ons