Studentenfeest in Club Vibes Rotterdam

Studentenfeest in Rotterdam

Organiseer je volgende studentenfeest in Club Vibes!

Club Vibes is de populaire nachtclub aan de Westersingel in het centrum van Rotterdam. Of je nu een dies, constitutieborrel, dispuutsfeest of ALV wil organiseren. De zaal van Club Vibes staat tot je beschikking en we helpen je graag met het organiseren van een geweldig feest!

Met een grote capaciteit, een intieme en gezellige dansvloer en natuurlijk uitstekende studentenkortingen is Club Vibes de perfecte plek voor je volgende studentenfeest. Voor het feest kun je ervoor kiezen om zelf een DJ te laten draaien. Echter, is het ook mogelijk om onze eigen huis DJ de lekkerste hitjes en classics te laten draaien. Club Vibes biedt veel mogelijkheden aan zoals leuke drankacties, kortingen en zelfs bar-afkoop. Daardoor zijn er erg veel keuzes voor een feest bespreekbaar.

Dispuutsfeest organiseren Rotterdam

Met jarenlange ervaring in het nachtleven van Rotterdam kennen we bij Vibes inmiddels de ingrediënten voor een geslaagd studentenfeest! Club Vibes beschikt een mooie zaal met een uitstekend licht en geluidssysteem. Ook bieden een toplocatie in het centrum van Rotterdam
aan met zeer getalenteerd barpersoneel dat garant staat voor een knallend feest.

Neem contact met ons op zodat we jouw volgende studentenfeest kunnen helpen organiseren!

Mail ons