Karaoke in Vibes Rotterdam

karaoke vibes

Heb jij een gouden stem, zing je regelmatig mee onder de douche of ben je zo vals als een kraai? Als je zin hebt om je stembanden eens even flink aan het werk te zetten is een avondje karaoke bij Club Vibes in Rotterdam een uitstekend idee!

En of je nu met vrienden, familie of collega’s langskomt; Tijdens onze karaoke avonden is er voor iedereen een moment om in de spotlights te staan!

Karaoke Vibes

Karaoke in Rotterdam

Onze gezellige en intieme club is de perfecte locatie voor een avond samen zingen. Het kleine podium in onze zaal zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent en dankzij het goede geluidssysteem kunnen alle bezoekers tot in de laatste trillingen meegenieten van de klanken die jij met ze deelt!

Kom dus gerust langs tijdens onze karaoke avonden in Vibes! Bijvoorbeeld met collega’s na het werk om samen het levenslied te zingen of trek je vrienden mee en cover een van de populaire hits die je op de radio hoort.

Tijdens je karaoke avond in Rotterdam in Vibes kun je kiezen uit een ruime selectie van nummers zodat er altijd iets van jouw gading tussen zit. Uiteraard helpen onze DJ’s je met kiezen en maken we het niet te moeilijk dus zijn er verschillende schermen waarop je de tekst kunt zien!

Organiseer een Karaoke avond!

Mail ons