Uitgaan op zaterdag in Club Vibes Rotterdam

Uitgaan op zaterdag

Uitgaan op de zaterdag? Op de ultieme stapavond staan de deuren van Club Vibes tot in de vroege uurtjes voor je open! Samen met de DJ’s en het barpersoneel zorgen we ervoor dat jouw zaterdagavond een groot feest wordt!

80‘s – 90’s en hits van nu!

Al jaren is de zaterdagavond bij Club Vibes namelijk bekend en berucht vanwege de legendarisch gezellige feesten vol muziek! Kom dus lekker langs en geniet van de knusse, ongedwongen en intieme sfeer van onze gezellige club!

DJ Booth uitgaan op zaterdag
KOM MAAR MET ME VIBEN!

Elke zaterdagavond is het tijd om de heupen los te draaien en de beat te pompen tot in de late uurtjes. De drankjes vloeien over de bar en de heetste hitjes én lekkerste classics knallen door onze speakers. Verwacht de feel good vibes die jij even nodig hebt na een lange week werken of studeren. Is it Saturday yet?

We organiseren regelmatig leuke acties en hebben toffe dj’s te gast die de lekkerste plaatjes draaien zodat de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan!

Kom dus lekker viben bij Club Vibes en trek al je vrienden mee! Zing jij alle hits van de ’80’s – ’90’s mee, laat jij de voetjes van de vloer gaan als de nieuwste hitjes voorbij komen of doe je mee aan een dance off als het zover is?

Drankjes bestellen bij Club Vibes

Uitgaan bij Club Vibes op zaterdag is:

  • Van 23.00 tot 05.00 dansen op muziek van onze eigen DJ’s.
  • Genieten van de hits van nu, toen en alle meezingers

Scoor je tickets nu!