Uitgaan woensdag in Vibes Rotterdam

Op de waanzinnige woensdag gaan alle remmen los bij Club Vibes. Ook op woensdag zijn wij namelijk van 23:00 tot 04:00 geopend en is iedereen van harte welkom om de nacht vol gezelligheid en onder het genot van een lekker drankje te komen doorbrengen. Insiders weten het: de woensdag is een van de gezelligste dagen om uit te gaan in Rotterdam en velen van hen brengen het grootste deel van de woensdagnacht door bij Club Vibes.

Net als op andere dagen draaien we de leukste hits, bekende meezingers en natuurlijk de all time favourites. Ook verzoekjes zijn altijd welkom bij het DJ team dat er, net als elke andere avond, alles aan zal doen om jouw avond tot een onvergetelijk feest om te toveren!

Op woensdag en donderdag avond gaan vooral de studenten veel op stap in Rotterdam. Ook bij Club Vibes zijn alle studenten welkom. En als je niet studeert ben je natuurlijk ook van harte welkom om je haren los te gooien, een drankje te bestellen en dansend tot in de late uurtjes bij Club Vibes door te brengen!

En omdat studeren al duur genoeg is profiteer je op woensdag en donderdag nacht van leuke acties en kortingen. En ze zijn voor iedereen dus ook als je niet (meer) studeert is de woensdag nacht een uitstekende keuze als je lekker goedkoop wil uitgaan in Rotterdam!

De hele nacht bestel je bier voor maar €2,50 per glas! Studentenkorting op bier, maar dan voor iedereen!