Uitgaan vrijdag in Vibes Rotterdam

De week zit er voor de meesten weer op als de vrijdag is aangebroken! En op vrijdag ben je bij Club Vibes de hele nacht welkom om je haren tot in de late/vroege uurtjes los te gooien! Vanaf 23.00 zijn de deuren geopend voor iedereen die nog niet toe is aan zijn of haar bed. En of je nu van de vrijdag middag borrel komt, met vrienden thuis zat of omdat je al dagen uitkeek naar dit moment: de vrijdag is hét moment om uit te gaan in Rotterdam!

Uitgaan in het centrum van Rotterdam op vrijdag.

Dankzij de geweldige locatie aan de Westersingel bereik je Club Vibes vanuit alle uithoeken van de stad. Ook Rotterdam Centraal ligt op 5 minuten lopen zodat je kunt doorfeesten tot de eerste treinen op zaterdag weer rijden. Want op vrijdagnacht is Club Vibes tot 05.00 geopend zodat jij tot in de diepe, donkere uurtjes van de nacht kunt doorfeesten!

Al jaren horen we dat uitgaan op de vrijdag het leukste is bij Club Vibes en wie zijn wij om dat te ontkennen? Onze DJ’s zorgen voor de perfecte sfeer dankzij de vele hits die ze vakkundig aan elkaar mixen en uiteraard ben je de hele nacht welkom om een van de overheerlijke drankjes of shotjes te proberen!

De vrijdagnacht is bij Club Vibes uitstekend geschikt voor iedereen die er een feestje van wil maken! Dankzij goedkope biertjes, drankjes & cocktails, leuke muziek en de relaxte, intieme en ongedwongen vibe hebben we met onze club inmiddels de harten van vele, vele bezoekers gewonnen!