DE UITGAANSAGENDA VAN CLUB VIBES IN ROTTERDAM

Club Vibes bundelt alle evenementen die georganiseerd worden in de gezelligste club van Rotterdam in een complete uitgaansagenda.

Wij organiseren een divers aanbod om het nachtleven van Rotterdam bruisend te houden tot in de late uurtjes. Elke dag is een feestje wat gevierd moet worden, daarom blijf jij met de party agenda elke week op de hoogte van de tofste feestjes bij Club Vibes Rotterdam!

FOEI! Laat je werkgever, collega of studiegenoot maar niet weten hoe jij vannacht op de fijnste deuntjes in Club Vibes los bent gegaan. Verwacht de lekkerste hitjes, fijne deuntjes en dirty R&B. Tot woensdag!

Wanneer: elke woensdag vanaf 23.00u

Tickets: online of aan de deur

ID controle bij de deur, 18+ feest

Twist & Twerk zorgt dat de voetjes van de vloer, handjes in de lucht en billen in het rond gedanst worden! Een gezellige afwisseling van oude klassiekers tot remixen van deze tijd zorgen ervoor dat jij en je vrienden een nacht hebben om nooit te vergeten.

Wanneer: elke donderdag vanaf 23.00u

Tickets: online of aan de deur

ID controle bij de deur, 18+ feest

This is how we do it, it’s Friday night and we feel alright.

Dans en get jiggy tijdens Blasts From The Past op de beste classics van de 80’s, 90’s en 00’s. Elke vrijdag avond gaan we weer terug naar de goede oude tijden en dansen we tot de zon opkomt. Nothing can stop us, we are all the way up!

Wanneer: elke vrijdag vanaf 23.00u

Tickets: online of aan de deur ID controle bij de deur, 18+ feest

KOM MAAR MET ME VIBEN!

Het is tijd om de heupen los te draaien en de beat te pompen tot in de late uurtjes.

De drankjes vloeien over de bar en de heetste hitjes én lekkerste classics knallen door onze speakers.

Verwacht de feel good vibes die jij even nodig hebt na een lange week werken of studeren. Is it Saturday yet?

Wanneer: elke zaterdag vanaf 23.00u
Tickets: online of aan de deur ID controle bij de deur, 18+ feest

De gezelligste feestjes van Rotterdam

Ben je op zoek om een avondje uit met je collega’s, vrienden of studentenvereniging? Of zoek je een laagdrempelige uitgaansgelegenheid om je verjaardag bij te vieren? Dan ben je bij Club Vibes bij het juiste adres!

Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn onze deuren geopend voor de leukste feestjes, lekkerste drankjes, gezelligste mensen én om ongestoord mee te blèren met de nostalgische hitjes.