Stand-up comedy in Rotterdam

Ben jij gek op stand-up comedy? Wil je graag nieuwe comedians ontdekken? Laat jij je graag verrassen door nieuw talent? Kunnen jouw lachspieren nog wel wat extra training gebruiken? Schuif dan eens aan bij de Comedy Night Rotterdam die we elke maand organiseren in Club Vibes.

Samen met Carly Baker nodigen we regelmatig bekende en onbekende (internationale) comedians uit om onze zaal een avond lang te vullen met de leukste comedy shows. We beginnen de avond met 2 opkomende comedians: deze talenten worden door Carly gespot en regelmatig zijn we dan ook getuige van het debuut van nieuw, aanstormend, comedy talent! Na de pauze is het de beurt aan de headliner van de avond!

Dankzij de kleine zaal met een podium ga je tijdens de Comedy Night in Club Vibes extra genieten. Zo dichtbij de comedians was je nog nooit! Deze setting zorgt voor de perfecte connectie tussen publiek en artiest. Daardoor kun je een intense, intieme maar oh zo leuke avond verwachten!

Carly Baker comedy Night Rotterdam

Uitstekend geschikt om je avond mee te starten

De Comedy Night bij Club Vibes is de perfecte starter van je avondje uit in Rotterdam! Voor de show en in de pauze kun je je drankjes bij de bar bestellen en na de show ben je uiteraard van harte welkom om te blijven hangen en je haren los te gooien tijdens een van onze clubnights die tot in de late uurtjes doorgaan!

Je kunt er ook voor kiezen om je avond nóg iets eerder te beginnen! Wat dacht je van een verse en lekkere pizza, een biertje of wijntje (of ander drankje) bij Café Stalles om aansluitend in Club Vibes te genieten van de leukste comedy?

Check Just Kidding Comedy op Facebook voor de eerst volgende shows!

Let op: de shows zijn altijd helemaal in het Engels