Pubquiz in Vibes Rotterdam

Pubquiz Stalles Rotterdam

Weet jij wat de hoofdstad is van de Centraal Afrikaanse Republiek? Waar is iemand die lijdt aan Consecotaleofobie eigenlijk bang voor? En hoe heette die man met die snor die ooit Lingo presenteerde ook al weer? Een pubquiz is hét moment om onder het genot van een paar drankjes je actuele kennis te testen en om bij vrienden of collega’s op te scheppen over al die dingen die je wist!

Vragen van alle soorten pluimage kunnen voorbij komen en uiteraard is het doel om met je team zo veel mogelijk vragen goed te hebben! Onderschat de pub-quiz niet: velen hebben het geprobeerd maar maar weinigen hebben ooit alle vragen goed beantwoord.

Bij Club Vibes is het mogelijk om een pubquiz te organiseren met collega’s, vrienden, dispuut, jaarclub, familie of anderen! Onze kleine maar intieme zaal is dankzij het podium een uitstekende plek om een pubquiz te organiseren. De aanwezige biertafels, microfoon en beamer maken Club Vibes dan ook de perfecte locatie voor je volgende pubquiz in Rotterdam!

Pubquizzen bij Club Vibes en eten bij Stalles.

In naastgelegen Café Stalles kun je je goed voorbereiden met een lekkere verse pizza of een andere maaltijd van ons menu. Combineer je etentje (in Club Vibes of in Café Stalles) eventueel met een paar drankjes om jezelf wat moed in te drinken. We bieden een leuk pakket aan, neem dus vooral contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

Na de pubquiz nog niet klaar om naar huis te gaan? Moet je je verlies verwerken of wil je juist de overwinning vieren? Na de pubquiz ben je welkom om tijdens de clubnight van Club Vibes te dansen tot in de late uurtjes!

Vraag hier jullie pubquiz aan!