Nachtclubs in Rotterdam

Nachtclub Rotterdam

Als de café’s sluiten, gaat het in Club Vibes in het centrum van Rotterdam nog wel even door! Al meer dan 10 jaar is Club Vibes een begrip onder liefhebbers van een goed feestje!

In een kleine en intieme setting geniet je tijdens het uitgaan in Rotterdam van een uitstekend geluidssysteem met daarop de leukste hits, meezingers en klassiekers die onze DJ’s vakkundig aan elkaar mixen.

Nachtclub in Rotterdam

Dankzij de locatie aan de Westersingel is Club Vibes uitstekend bereikbaar! En omdat we van woensdag tot en met zaterdag geopend zijn kun je ook nog eens bijna elke dag bij ons terecht voor een gezellige avond stappen in Rotterdam!

Regelmatig organiseren we bijzondere avonden met leuke thema’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avondje karaoke? Laat je stembanden trillen en verras het andere publiek met jouw verborgen zangtalent.

Ook de comedynight vol standup comedians is een van de populaire avonden die je zeker een keertje meegemaakt moet hebben!

De leukste club van Rotterdam

Al jaren horen we het van onze bezoekers: Club Vibes is een van de leukste clubs van Rotterdam! Hoe dat dan toch komt? Misschien dankzij het gezellige personeel dat elke nacht in touw is om jou de perfecte avond vol feest te bezorgen of dankzij onze DJ’s die het draaien van de leukste plaatjes tot een kunst hebben verheven.

Of misschien is het vanwege onze uitgebreide agenda vol leuke feesten! De avonden vol studentenkortingen op het bier of de happy hour op woensdag…. Er is maar 1 manier om erachter te komen: wees van harte welkom voor een drankje en dansje bij Club Vibes in Rotterdam!