Groepsdiner Club Vibes

Er is een mogelijkheid om de zaal van Club Vibes af te huren voor een groepsdiner of buffet! De zaal is elke avond van de week beschikbaar om te worden afgehuurd. We hebben plaats voor maximaal 100 personen voor een gezellig diner in centrum Rotterdam, maar ook voor kleinere groepen bieden we een groepsdiner aan. Een Walking Dinner met een grotere groep kan ook! Daarnaast is er natuurlijk de optie om na het eten alle tafels en stoelen aan de kant te zetten, de lichten en de muziek aan te passen, zodat de eetzaal plots verandert in een échte nachtclub!

Vibes Bar

Onze missie is om van jouw diner een groot succes te maken. Daarbij kunnen we op alle vlakken helpen en adviseren. We zijn tenslotte de experts op het gebied van feestjes en partijen, en denken graag met je mee om ook jouw evenement een knallend succes te maken. Hierbij zijn de voordelen van een groepsdiner in Club Vibes:

  • Groepsdiner vanaf 50 personen tot 100 personen zittend. Walking Dinner tot 200 personen.
  • Buffet of pizzapunten vanuit de Stalles keuken.
  • Vakkundig personeel dat graag meedenkt.
  • Speech mogelijkheden met microfoons, beamer en scherm beschikbaarheid.
  • Door feesten tijdens reguliere clubavonden (woensdag t/m zaterdag).

In samenwerking met het gezellige café om de hoek, Eetcafé Stalles, kunnen we ook een ander arrangement op maat voor je samenstellen. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen om te mogelijkheden te bespreken.