Feestzaal Rotterdam

Feestzaal Vibes

Club Vibes is een leuke club in het centrum van Rotterdam. Met een capaciteit van maximaal 300 personen is de zaal van Vibes een kleine zaal in Rotterdam. Dat maakt de club ook zeer geschikt voor uiteenlopende evenementen. Er is een podium aanwezig en uiteraard is de zaal voorzien van een geluidsinstallatie met microfoons.

Dankzij onze samenwerking met Café Stalles kunnen we je ook helpen met de catering van je evenement. Onze keuken kan daarbij ondersteunen zodat de gasten op jouw evenement genieten van een lekkere maaltijd of hapjes.

Feestlocatie in Rotterdam

Club Vibes is met een capaciteit van meer dan 100 mensen de perfecte zaal voor een leuk evenement. Of je nu een afstudeerfeest geeft met alle vrienden die je tijdens je studententijd hebt leren kennen, een feestje voor familie geeft of je trouwerij met een geweldig feest in een van de leukste clubs van Rotterdam wil afsluiten: bij Club Vibes ben je altijd welkom!

Een kleine zaal in Rotterdam is dan ook makkelijk gevonden! Neem contact met ons op en we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn om ook jouw evenement tot een geweldige ervaring te brengen zodat je nog jaren zult horen hoe bijzonder dat moment bij Club Vibes was!