Feesten in Rotterdam

Waar hard gewerkt of gestudeerd wordt mag ook hard gefeest worden! En in Rotterdam zit je voor een goed feestje absoluut op de juiste plek! Het uitgaansleven van Rotterdam kent een lange historie vol iconische feesten, clubs en kroegen. Ook in de tegenwoordige tijd is het trouwens goed toeven in de Maasstad. In het centrum vind je vele leuke plekken om uit te gaan en lekker te feesten!

club vibes buiten

Clubs in Rotterdam

Al jaren is Club Vibes een begrip onder feestgangers in Rotterdam. Deze kleine, knusse maar erg gezellige discotheek aan de Westersingel is geliefd bij vele groepen liefhebbers van een goed feest! Club Vibes is open van woensdag tot en met zaterdag zodat je op bijna elke avond je haren los kunt gooien en een geweldig feest kunt hebben in Rotterdam.

Wil jij tot laat uitgaan? Heb je zin om tot het uiterste te feesten en te clubben? Dan zit je bij de clubnights van Club Vibes absoluut op de juiste plek! Vibes is op vrijdag en zaterdag namelijk tot 05.00 geopend!

Nieuwe Binnenweg

nieuwe binnenweg Rotterdam

Studentenfeesten in Rotterdam

Studeren is al duur genoeg dus feesten in Rotterdam met studentenkorting is wat elke student wel kan gebruiken! Daarom kun je bij Club Vibes op de studentenavonden een lekkere korting op je bier krijgen en geniet je van de lekkerste hits van nu, toen en de klassiekers!