Daten in Vibes Rotterdam

Dankzij de duizenden singles in Rotterdam is daten altijd een goed idee. Op zoek naar een lange relatie? Een scharrel? Kijk je wel waar je uitkomt? Je vind je vlam bij Club Vibes tijdens een van de leuke evenementen, feesten zoals het Oud & Nieuwfeest, een van de studentenavonden, de comedy night of gewoon tijdens een van de clubnights!

Clubben & daten bij Vibes in Rotterdam.

En als je je vlam al gevonden hebt, neem hem of haar dan vooral eens mee naar Vibes om samen tot in de late uurtjes te dansen. Dat gaat een date worden die jullie nog zal bijblijven! Bij Vibes ben je met je date namelijk van woensdag tot zaterdag welkom voor een drankje en een dansje! Dat doe je in een relaxte en ongedwongen sfeer, de perfecte setting voor een beetje romantiek in de nacht!

Daten in Vibes

Samen eten bij Café Stalles.

Bij het naastgelegen Café Stalles kun je eerder op de avond natuurlijk al beginnen met je date. Je kunt samen wat moed indrinken en genieten van een gezellig samenzijn. Voor weinig geld bestel je hier trouwens ook een uitstekende maaltijd. Waarom begin je je date in Rotterdam dus niet met een verse pizza, salade of een lekkere pasta en ga je daarna door naar de clubnight van Club Vibes?

Kortom, ben je op zoek naar de perfecte locatie om je nieuwe vlam te vinden? Kom dan vooral eens bij ons langs, grote kans dat je naar huis gaat met een telefoonnummer! En heb je je vlam gevonden? Neem hem of haar dan mee naar Café Stalles voor een lekkere maaltijd en daarna naar Vibes voor een geweldige en gezellige avond vol muziek, dansen en drankjes!