Uitgaan bij Club Vibes in Rotterdam

Uitgaan in Rotterdam

Zoek je een leuke plek om uit te gaan in Rotterdam? Zoek niet verder! Bij Club Vibes geniet je van een gezellige sfeer en ditto bezoekers! Club Vibes is een leuke club in Rotterdam waar het uitgaan weer écht een feestje is! We verwennen je met hits van nu, duiken het verleden in met de bekende klassiekers en laten je je stembanden gebruiken met de meezingers die iedereen kent!

Club Vibes is een kleine maar gezellige club in Rotterdam en ligt aan de Westersingel. Lekker centraal en vanaf alle hoeken van de stad uitstekend te bereiken. Op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond zijn we open. Hier ben je welkom voor een drankje, dansje en sjansje in onze gezellige club!

Onze DJ’s zijn professionals in het bouwen van een feestje. Dankzij het uitstekende geluidssysteem kun jij daar tijdens het uitgaan in Rotterdam optimaal van genieten! Dat doe je natuurlijk met een drankje in je hand. Wat ons barpersoneel met liefde en dankzij jarenlange ervaring voor je tapt of inschenkt!

Discotheek Rotterdam

Uitgaan in Rotterdam

Zeer regelmatig organiseren we leuke evenementen in Club Vibes! Op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond hebben we dan leuke clubavonden! Voor studenten (en niet studenten) hebben we goedkope biertjes en drankjes en een geweldig feestje tijdens onze clubavonden die al jaren een begrip zijn in Rotterdam.

Bekijk onze agenda voor een overzicht van de aankomende evenementen.

Dansvloer Club Vibes rotterdam

Volg ons op Instagram!

Wil je up to date blijven over onze laatste events en nieuws? Volg ons op Instagram!