Cafe Stalles Rotterdam

Pizza eten en drankje doen

Cafe Stalles naast Club Vibes Rotterdam

Om de hoek van Club Vibes vind je Café Stalles waar je 7 dagen per week terecht kunt voor een hapje en drankje! Het gezellige eetcafe is van dezelfde eigenaren als Club Vibes, dus een combinatie pakket waarbij je na je borrel direct door kunt lopen richting Club Vibes behoort zeker tot de mogelijkheden. Eetcafé Stalles is een begrip onder vaste gasten en bezoekers van Rotterdam dankzij de attente en gezellige bediening en lage prijzen voor zowel de maaltijden als de vele drankjes die we op de kaart hebben staan.

Overdag kun je terecht voor je lunchen en borrelen, en ’s avonds zijn we open voor diner en borrelen we gewoon verder! Na je etentje en wat drankjes ben je natuurlijk van harte welkom om de avond voort te zetten in Club Vibes.

Lunchen & dineren bij Eetcafé Stalles

Je bent voor je lunch én diner van harte welkom bij Eetcafé Stalles. We hebben een uitgebreide menukaart met vele gerechten, zodat er voor iedereen iets lekkers te bestellen is. Populair zijn onze pizza’s die je al besteld vanaf €5,50! Je kunt altijd bij Café Stalles binnenlopen want we hebben meestal wel een plekje voor je beschikbaar. Reserveren kan natuurlijk ook en is, als je met een wat grotere groep komt, absoluut aan te raden.

Borrelen bij Café Stalles

Of je nu een borrel doet na het werk of studeren, iets te vieren hebt of niet… Bij Café Stalles ben je altijd welkom om een drankje te doen! We hebben een uitgebreide drankenkaart met meer dan 100 verschillende soorten bier. Whisky liefhebbers zijn bij Café Stalles in Rotterdam ook helemaal op hun plek: met meer dan 190 verschillende soorten zit jouw favoriet er ongetwijfeld bij!

Neem gerust een kijkje op de Stalles website!