Uitgaan dinsdag in Vibes Rotterdam

Insiders roepen het al jaren: de leukste dag om uit te gaan in Rotterdam is op dinsdag! En dus is Club Vibes elke dinsdag avond en nacht geopend om te zorgen dat jij een onvergetelijk feestje gaat meemaken! Ook op dinsdagavond ben je bij Club Vibes in Rotterdam dus van harte welkom!

Op dinsdag draait onze DJ de leukste hits van dit moment maar kun je ook meezingen op de bekende meezingers van The Village People, André Hazes of een van de klassiekers die het al tientalen jaren uitstekend doen op de dansvloer!

Uitgaan op dinsdag bij Vibes is ongedwongen, intiem, gezellig en persoonlijk en daardoor absoluut het juiste moment voor een feestje! Op dinsdag organiseren we ook regelmatig leuke drankacties zodat jij je biertje extra goedkoop kunt laten tappen! Ook andere drankjes komen vaak voorbij, geen zorgen dus over een te hoge rekening op dinsdag!

We zijn één keer per maand op dinsdag geopend van 23.00 tot 04.00 zodat je kunt blijven doordansen tot in de late, late uurtjes! Hou onze agenda in de gaten om te kijken welke leuke acties en/of evenementen we voor de komende dinsdagen gepland hebben staan zodat je volgende keer uitgaan op dinsdag een gegarandeerd succes zal zijn!